Stage lopen bij Vergelijkgroep

1 november 2016

Stage lopen bij Vergelijkgroep betekent jezelf ontwikkelen in een innovatieve omgeving met een team van creatieve online marketing specialisten. Geen dag is hetzelfde. Met meer dan 60 websites zijn we dagelijks bezig deze te beheren en marketen. Daarnaast kijken we ook naar nieuwe mogelijkheden en markten. Niets is te gek!

Dat je helemaal blanco binnenkomt, is geen probleem. Vaak is dat alleen maar fijn, zo komen we op nieuwe inzichten die wij zelf misschien niet gezien hadden! Op ons nieuwe kantoor op de Herenstraat zit je op een geweldige locatie aan de Nieuwe Gracht. Hoe laat je wilt beginnen, bepaal je helemaal zelf. Misschien ben je een vroege vogel of slaap je juist liever iets langer uit, het is allemaal prima zolang je maar 8 uur aan het werk bent.

De eerste weken

In de eerste periode komt er veel nieuwe informatie op je af. Het schrijven van content heb je waarschijnlijk al eerder gedaan, maar misschien ben je nog een leek wat betreft HTML en CSS. Dit is allemaal geen probleem, bij Vergelijkgroep krijg je de ruimte om nieuwe kennis machtig te maken. Zo zal je in de eerste weken druk bezig zijn met een online cursus om dit onder de knie te krijgen. Ook krijg je veel seminars. De onderwerpen kunnen uiteenlopen van SEO tot programmeren. Je kunt natuurlijk ook zelf aangeven waar je graag nog iets meer over wilt weten.

En nu.. Aan de slag!

Nu je zoveel informatie opgedaan hebt, wil je natuurlijk zelf aan de slag. Want uiteindelijk leer je toch het meeste door gewoon te doen. Je zult ook veel meekijken met collega’s. Een pagina optimaliseren, hoe gaat dat in zijn werk? Door er samen naar te kijken wordt er vaak veel meer opgemerkt! Dit zal dan ook niet alleen gebeuren in het beginproces, maar ook later zal je veel samenwerken. Want samen zie je meer dan alleen. Ook zal je verantwoordelijk zijn voor het maken van content voor de websites.

Eindopdracht

Door goed te oefenen werk je uiteindelijk toe naar je eindopdracht: een website geheel vernieuwen of een nieuwe website bouwen. Dit doe je natuurlijk niet in één dag. Je gaat eerst op onderzoek uit: wat biedt de concurrent aan, en hoe kunnen wij 10x beter zijn? Daarna ga je nadenken over de invulling van de website. Je begint met prototyping: je gaat verschillende versies maken als voorbeeld. Je gaat dan net zolang schuiven met de content, totdat je de website voor je hebt die 10x beter is dan de concurrent! Hierna ga je de website ontwikkelen en schakel je binnen het team met verschillende specialisten om het maximale uit je project te halen. Kortom, stage lopen bij Vergelijkgroep betekent niet dat je belangrijkste taak het maken van kopietjes is. Bij Vergelijkgroep heb je direct invloed op de performance van de websites en kun jij het verschil maken.

Geef een reactie